صفر تا صد خوانندگی و شهرت و برند سازی همراه با سرمایه گذار خواننده

تقویت حنجره و صدا سازی ۲۱ نکته در آموزش خوانندگی و گویندگی - غزل هنر

شرکت غزل هنر

نکاتی برای تقویت صدا

۱- نفس گیری و تقویت صدا در خوانندگی و گویندگی

جهت کنترل و مدیریت در خارج کردن نفس : نفس عمیق با بینی کشیده و بین ۲۰ تا ۴۰ ثانیه خروج نفس را مدیریت کنید.

۲- صداسازی در خوانندگی و گویندگی

مراقب حرف « پ » باشید، هنگام بیان کردن « پ » هوا پشت لب ها متمرکز میشود و با شدت به میکروفون میخورد و صدای نامطلوبی تولید میکند، چندین بار « پ » بگویید و روی پرتاب هوا ترمز بگذارید.

۳- مراقبه و تقویت صدا برای خوانندگان

رنگ صدا همان جنس صدای اصلی ما می باشد که دیگران از پشت تلفن ما را تشخیص می دهند . در تمرینات هیچ گاه سعی نکنید رنگ صدای خودتان را مشابه کسی کنید ، خودتان باشید در تست صدا کسی شانس موفقیت دارد که صدای تکراری نداشته باشد .

 

۴- تقویت و کوک کردن حنجره

این تمرین به صاف شدن و کوک شدن صدا کمک می نماید و از فالشی تا حد زیادی جلوگیری می کند. نفس عمیق بکشید و حروف صدادار را هرکدام ۱۰ ثانیه بکشید. اَ ………………. / اِ ………………. / اُ ………………

۵- تقویت نفس گیری در خوانندگی و گویندگی

می دانید که فقط در زمان بازدم می توانیم بخوانیم و صحبت کنیم پس برای بالا بردن زمان و قدرت در بیان کلمات و جمله های طولانی، باید حرکات تند و سرعتی انجام دهید تا به نفس نفس بیفتید ، بعد از چند دقیقه استراحت نفس عمیق بکشید و تا جایی که طاقت دارید نفس را نگه دارید ، در کیفیت صدا موثر است .

۶- سیگار و قلیان در خوانندگی

دود سیگار هر یکسال، گام صدا را نیم پرده پایین می آورد، دود قلیان باعث تنبلی تارهای صوتی می گردد و با نافرمانی ، صدا را فالش ( خارج ) می نماید.

 

۷- تقویت صدا برای خوانندگی

در هر حنجره ۳ طبقه برای خواندن وجود دارد که با بیان کردن حروف ذیل هر طبقه فعال میشود.. آ ، بالای حنجره / ها ، وسط حنجره / هو ، پایین حنجره برای تقویت حنجره هر حرف را ۱۰ ثانیه بکشید.

۸- گام در کیفیت صدای خواننده

هر آهنگی را از ۱۲ گام مختلف میشود اجرا کرد، گام در هیچ فردی ثابت نمی ماند و با عوامل زیادی تغییر می کند مثل : صبح، ظهر، شب، غذای چرب و ساده، در سرماخوردگی و سلامت، تغییر شهر به شهر به لحاظ ارتفاع و … بهترین گام هر خواننده گام بداهه ی همان زمان اجرا میباشد.

۹- نوع خوراک در بهتر شدن صدا خواننده و گوینده

آب یخ – سرخ کردنی – ادویه جات-ترشی و هرگونه محرک سرفه کمتر استفاده نمایید. غذاهای آب پز-ژله-فرنی-تخم شربتی و به دانه باعث نرمی صدا میشود.

 

۱۰- آموزش بالا بردن قدرت صدای خواننده و حجم آن

قدرت صدا : جهت افزایش حجم و قدرت صدا از شماره یک تا ده را به گونه ای بیانکه ولوم ( volume ) هر شماره بالاتر برود و وقتی به ده می رسید قویترین صدای خود را داشته باشید در مرحله بعد با ولوم ( ده ) چند دقیقه بخوانید تا صدای شما حجم وگستردگی پیدا کند .

۱۱- بیان صحیح حروف در خوانندگی و گویندگی

ادای کلمات : برخی افراد در بیان یک یا چند ( حرف ) مشکلاتی دارند مثل ( ش س ک ق ز ) صدای خود را با موبایل ضبط کنید ، اگر در این حروف اشکالی وجود داشت، هنگام خواندن دهان ( فک پایین ) خود را باز تر از قبل کنید این اشکالات تا حد زیادی بر طرف میشوند .

۱۲- تقویت گوش در خوانندگی

تقویت گوش : برای تقویت گوش سعی کنید آهنگهایی که روزانه گوش میکنید صدای ساز های مختلف را درگوش خود تفکیک نمایید و صداهای کوچک را پیدا کنید. ( آنالیز اصوات )

 

۱۳- خواننده با احساس

حس گیری : مهمترین وظیفه یک خواننده برقرار کردن ( احساسات مناسب با معنی شعر) است، اشعاری با موضوعات مختلف ( شاد و حزن آور ) بخوانید و حس گیری کنید.

۱۴- صداسازی و بیان در خوانندگی و گویندگی

کلمات را در موقع بیان ناقص تلفظ نکنید : دیقه ( دقیقه )، حیقت ( حقیقت )، هیش ( هیچ وقت )، اس سواری ( اسب سواری)، اشتماع ( اجتماع )، استزار ( استحضار)، جَیداً ( جدیدا )، یخه ( یقه ) و …

۱۵- مراقبه در کیفیت صدا خواننده

اختلال سطح شهر به شهر روی گوش و حلق و بینی تاثیر می گذارد بهتر است یک روز قبل از ضبط یا اجرا در شهر مقصد باشید.

 

۱۶- ده نکته مهم در فن خوانندگی و گویندگی

۱: مهارت خوب گوش دادن ۲ : وضوح در کلمات ۳: تنوع در حالت صدا ۴: تنفس در خواندن ۵: طنین در خواندن ۶: زبان بدن ۷: مخاطب شناسی ۸: بداهه خوانی دن ۷: مخاطب شناسی ۸: بداهه خوانی ۹: مدیریت استرس ۱۰: سرعت ، تاکید ، مکس

۱۷- مراقبه در کیفیت صدای خواننده و گوینده

با معده خالی و پر سر ضبط و اجرا نروید، حجم غذای متعادل مصرف نمایید.

۱۸- مراقبه و تقویت صدا

تمرینات لب و دهان : غنچه کردن لب ها و چرخش حلقه ای در مسیر و خلاف عقربه های ساعت، حرکت دهان ماهی، بازکردن کامل دهان و به چب و راست کشیدن کامل لب ها از حرکات تمرینی بسیار مهم فن خوانندگی است. افکت صدا : خوانندگان مختلف ( بم و زیر ) را همراهی کنید بصورتی که آنقدر صدای خود را زیر ( نازک ) یا بم کنید تا هم نوای آن خواننده شوید . این تمرین باعث میشود در فضا های مختلف ( ترکیب سازهای مختلف) صدای مناسب و هماهنگ داشته باشید.

 

۱۹- ملودیک شدن صدای خواننده

یک شعر خام که تا کنون آهنگسازی نشده را انتخاب نموده و تلاش کنید با سلیقه خودتان آنرا آهنگین بخوانید اینکار باعث روح بخشیدن به کلمات میشود و در آهنگ های جدی که توسط آهنگساز ساخته شده با ترکیب حس شما بهترین ملودی بوجود می آید.

۲۰- کنترل استرس در خوانندگی و گویندگی

کنترل استرس : تصور کنید در استدیو و یک برنامه زنده هستید که فقط یکبار فرصت درست خواندن را دارید، هنگام خواندن با موبایل یا امکانات خانگی این دقایق را بارها ضبط کنید اینکار باعث کاهش استرس در مواقع جدی خواهد شد.

۲۱- روش زیبا شدن صدای خواننده و گوینده

بیس bass ( بم ) : صدایی که دارای بیس باشد علاوه بر خوانندگی در محاوره روزمره نیز بسیار گیرا و تاثیر گذار است، یکی از فاکتورهای قبولی در تست صدا داشتن بیس صدای مناسب است، برای تقویت بیس، هر روز با دهان بسته داخل حنجره بخوانید.

برای اطلاع از شرایط بورسیه موسـسه فرهنگی هـنـری غـزل هـنر روی دکمه زیر کلیک کنید
درباره غزل هنر

شرکت غزل هنر دارای ۲ پروانه فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد می باشد.

  1. تهیه و تولید و نشر آثار صوتی و تصویری + برگزاری اجرای صحنه ایی موسیقی
  2. ضبط و صدابرداری آثار صوتی  (استودیو و صحنه)                                                                 
اطلاعات موسسه

برای برقراری ارتباط با موسسه غزل هنر می توانید در ساعات کاری، با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

نماد اعتماد

همچنین این موسسه دارای نماد اعتماد الکترونیک می باشد و نام کامل شرکت (غزل علم هنر ایلیا) به شماره ثبت ۲۵۹۱۴ است

معتبر ترین شرکت موسیقی برای تست صدا آهنگسازی پخش و برگذاری کنسرت